Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bogdan Security
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 1 pareri
Programare chei auto cu cip si telecomanda Iasi
10 lei
Brand
CA 102
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Programam chei auto iasi, cheie simpla cu cip sau cheie cu telecomanda Iasi, realizam dublura pentru autoturism sau realizam cheie chiar si cand nu mai aveti nici o cheie la autoturism.
Programez chei auto Mercedes Iasi.
Programez chei auto BMW Iasi.

www.keyautoiasi.ro

In cazul in care nu mai aveti nici o cheie, ne deplasam noi la autoturism, deschidem usa fara dauna si realizam o cheie noua dupa butuc sau contact si programam cipul si telecomanda sau doar cipul in cazul in care doriti o cheie simpla iasi.
NU aveti nevoie de platforma sau alte costuri suplimentare, ne ocupam NOI de tot, in cateva ore masina este pornita!* CHEI AUTO CU CIP IASI.
Pentru  cazul in care nu mai aveti nici o cheie, ne deplasam la autoturism, deschidem usa fara dauna si realizam o cheie simpla cu cip sau o cheie cu telecomanda, putem doar sterge cheile vechi ale masinii.www.deblocareauto.ro  www.keyautoiasi.ro
Ofer servicii de anulare imobilizator si chei auto cu telecomanda iasi pentru toate marcile de autoturisme atat pe benzina cat si pe motorina.
Disponibil in Iasi, si in unele cazuri fac si deplasari in Suceava,Neamt etc
Anularea imobilizatorului se face prin modificarea softului din calculatorul de motor ECU.
Sunt foarte des intalnite cazurile in care modulul IMMO se defecteaza, nemaiputand fii astfel pornita masina cu absolut nici o cheie, sau cheile masinii sunt pierdute. Masina porneste pentru 2/3 secunde dupa care se opreste si martorul cu cheita se va aprinde in bord.. Solutia oferita presupune anularea immobilizatorului astfel incat calculatorul masinii ECU sa autorizeze pornirea masinii. Asigur garantie pentru serviciile oferite.

Anulez immo auto iasi . www.keyautoiasi.ro

Sincronizare ecu cu immo auto iasi
Clonez cipuri chei auto iasi sau programez altele noi iasi.
Toate cheile pierdute sau inlocuire chei auto iasi,
Activare sau dezactivare chei vechi la masini iasi.
Anulez imobilizatorul iasi pentru orice marca auto acolo unde este posibil.
Anularea - dezactivarea imobilizatorului se face din ECU (calculator motor) prin modificarea softul.
Programez cheie cu cip si telecomanda Iasi,iar in unele cazuri ma deplasez si in nordul Moldovei:Suceava,Neamt etc.  www.deblocareauto.ro
.Realizam chei cu cip chiar si in caz de pierdere sau (pierdut cip din cheie).
Realizam cheie simpla cu cip sau cheie cu telecomanda pentru orice autoturism !
Programez chei auto cu cip iasi,clonez cip iasi,deblochez cip iasi, anulare imobilizator auto iasi,reparatii contacte auto blocate sau desincronizate cu calculatorul.
Din Gura in Gura